į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2019 metų
13 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, maldaukime Dievą Tėvą, kad išvadavęs mus iš nuodėmės vergijos, gaivintų mumyse laisvės dvasią.

 

Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Prašome Viešpatį meilingai atsiminti visas motinas, kurios pasauliui ir Bažnyčiai yra davusios kilnių veikėjų ir vadų, didžių žmonijos švietėjų bei geradarių, o dangui,- didelių šventųjų.

 

Prašome Viešpatį padėti visoms motinoms, kurios supranta savo atsakomybę ir rūpinasi išauklėti krikščioniškai savo vaikus.

 

Prašome Viešpatį paraginti taisytis iš klaidų tas motinas, kurios nejaučia savo pareigų šventumo ir atsakomybės už jų atlikimą.

 

Prašome Viešpatį būti Viltimi ir Guodėju tų motinų, kurios kenčia tylomis... išgyvena dėl savo vaikų nuolatinius vidinius pragarus, dažnai neturi kam pasiguosti ir pasidalinti savo beviltiškumu.

 

Prašome Viešpatį padėti moterims patyrusioms ir nuolat patiriančioms kančią dėl negimusių vaikų, kurie vis dėlto galėjo išvysti šį pasaulį. Nutiesk joms susitaikymo su Tavimi, atsiteisimo, vidinės ramybės bei naujos pradžios kelią. Suteik galimybę išgyventi Tavo begalinį Gailestingumą.

 

Prašome Viešpatį čia susirinkusioms motinoms suteikti sveikatą, ilgą amžių ir džiaugsmą dėl savo gerų vaikų.

 

Prašome Viešpatį mirusioms motinoms, džiaugsmo su Švenčiausiąja Jėzaus Motina Marija ir visais šventaisiais.
 

Kun.: Viešpatie Dieve, savo švelnios meilės jėga gaivink mūsų laisvę, kad nesumažėtų mūsų ištikimybė Kristui, tarnaujant broliams ir seserims. Prašome per Kristų, mūsų Viešpatį. Amen.