į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2019 metų
21 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, Išganytojas pakvietė artėti prie Dievo meilės keliu, atsižadant savęs, atsigręžiant į Dievą ir artimą. Tai ir yra siaurasis kelias ir ankštieji vartai. Melskime sau ir Bažnyčiai jėgų ir drąsos juo keliaujant.

 

 Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Melskime, kad Bažnyčia, kuriai patikėtas Kristaus mokymas, drąsiai ir ištikimai kviestų žmoniją eiti tikros doros, teisingumo ir meilės keliu, meldžiame.

 

Kad pasaulio tautos, nugalėjusios tuščias ambicijas, besaikį turtų ir galios siekimą, gyventų taikos, solidarumo ir tikrosios laisvės vertybėmis, meldžiame.

 

Kad mūsų parapijų tikintieji, Dievo Žodžio ir Eucharistijos stiprinami, gyventų artimo meilės, teisingumo ir broliškos bendrystės dvasia, meldžiame.

 

Kad sulauktų paguodos ir pagalbos persekiojami krikščionys, nelaimes, badą, kančias ir ligas kenčiantieji, meldžiame.

 

Kad mirusieji tikintieji, baigę šio gyvenimo kelią, gerųjų gyvenimo darbų ir Bažnyčios maldų remiami, galėtų džiaugtis amžinąja šviesybe, meldžiame.

 

Kun.: Viešpatie Jėzau, parodęs žmonijai tikrąjį kelią ir pirmasis pasiekęs dangaus išaukštinimą, stiprink savo Bažnyčią gyvenimo išbandymuose ir padėk jai žengti tavuoju keliu. Tu su Tėvu ir Šventąja Dvasia gyveni ir viešpatauji per amžius. Amen.