į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2020 metų
20 Eilinis sekmadienis

 Kun.: Brangūs broliai ir seserys, Dievas kenčiančius žmones suranda bet kuriame kampelyje ir išklauso Jo besišaukiančiųjų maldas. Melskime, kad mes, Kristaus sekėjai, būtume tie, per kurių rankas ir širdis ateina Dievo malonė.

 

Viešpatie, atverk mūsų širdis!

 

Daugybė žmonių pasaulyje dar nepažįsta Gerosios Naujienos, melskime, kad Bažnyčios žmonės atviromis širdimis eitų į visas tautas skelbti Kristaus mokymo.

 

Daugybė ligotų ar negalią turinčių žmonių yra nustumti į šalį; meldžiame, kad Viešpats padėtų kurti visuomenę, kurioje kiekvienas jaustųsi turys savo vietą ir išsaugotų savo orumą.

 

Daugybė svetimuose kraštuose atsidūrusių žmonių, jaučiasi atmesti ir nepriimti; meldžiame, kad Viešpats atvertų šalia esančiųjų širdis priimti savo artimą.

 

Daugybė tikinčiųjų dar nedrįsta tapti aktyviais bendruomenės nariais, meldžiame drąsos sau, kad gebėtume ištiesti ranką ir pakviesti.

 

Kun.: Viešpatie Dieve, Tu sukūrei žmones skirtingus, ir duodi jiems savo Šventąją Dvasią, kad galėtų vienytis Tavo meilėje.

Suteik visiems meilės, gailestingumo ir solidarumo; tebūna žemėje statoma Tavo Karalystė. Per Kristų mūsų Viešpatį. Amen.