į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2020 metų
4 Advento sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, besiartinant Kalėdų šventėms maldaukime, kad Šventoji Dvasia, nužengusi ant Mergelės Marijos, vėlei nužengtų ant mūsų ir Bažnyčios gyvenimą padarytų vaisingą.

 

Atsiųsk savo Dvasią, Viešpatie!

 

Viešpatie, per angelą Gabrielių apreiškęs savo valią Mergelei Marijai, apreikšk ją ir savo Sužadėtinei Bažnyčiai, bei visiems Jos tarnams.

 

Viešpatie, tegul su klusnumu ir atsidavimu ištartas Marijos ,,Taip“, prisiimant Tavo valią, įkvepia visus, kurie gavo pareigą vadovauti šios žemės tautoms.

 

Viešpaties Dvasia, kuri padovanojo Mergelei Marijai motinystę, tenužengia dabar į visas šeimas ir tepaskatina džiugiai bendradarbiauti plečiant ir ugdant žmonių giminę.

 

Viešpatie, Tu įkvėpei Mariją eiti ir patarnauti savo giminaitei Elzbietai, įkvėpk ir mus patarnauti tiems, kam reikia gero žodžio, aplankymo ir bendrystės, skanesnio duonos kąsnio ar palydėjimo Tavęs link.

 

Tavo Viešpatie Dvasia, pripildė Mergelę Mariją džiaugsmu ir ramybe per visą Tavo Sūnaus laukimo laiką; tenužengia Ji dabar pas mus, kad būtume pasiruošia priimti Tave.

 

Viešpatie, taip, kaip Marija buvo pasiruošusi išvysti Tavąjį veidą, taip tegul visi mirštantieji pasiruošia susitikimui su Tavimi.

 

Kun.: Dieve Tėve,  atsiųsk savo Šventąją Dvasią ir padaryk vaisingą balsą Bažnyčios, kuri pašaukta skelbti žodį, tapusį žmogumi ir gimusį iš Mergelės Marijos.  Ji gyvena ir viešpatauja per amžių amžius.

Amen.