į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2020 metų
7 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, Dievas mums apsireiškia savo malone. Melskime, kad gailestingojo Jėzaus dvasia būtų persmelktas visas mūsų gyvenimas ir veikla, kad Kristaus Bažnyčia visiems būtų supratimo ir meilės vieta.

 

Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Už Bažnyčią, kuriai patikėta vesti žmones pas Gerąjį Ganytoją Kristų, kad su meile ir atsakomybe vykdytų savo pasiuntinybę, meldžiame.

 

Už valdžios žmones, kad vadovautųsi ne asmeniniais interesais, o jausdami atsakomybę už visus jiems pavestuosius, puoselėtų vienybę, teisingumą ir taiką, meldžiame.

 

Už kenčiančius kūnu ir dvasia, atsidūrusius skurde ir nepritekliuje, kad sulauktų reikiamos pagalbos ir patirtų priėmimą, meldžiame.

 

Už visus, kurie sekmadieniais buriasi prie Viešpaties altoriaus, kad žvelgdami į Gailestingąjį Dievo veidą nepamirštų savo artimųjų ir rastų jiems gailestingumo ir meilės savo širdyje, meldžiame.

 

Už mirusius tikinčiuosius, kad lydimi Bažnyčios maldų ir dangaus šventųjų užtarimo, amžiais galėtų džiaugtis begaline Dievo meile, meldžiame.

 

Kun.: Viešpatie Dieve, atsiuntęs savo Sūnų, kad Jame visi pažintų Tavo meilę žmonėms, išliek savosios Šventosios Dvasios, kad visi būtume atviri artimo skausmui, jautrūs kiekvienam, kuris ieško tiesos ir kasdienės duonos. Per Kristų, mūsų Viešpatį. Amen.