į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2020 metų
Kalėdos

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, minėdami Kūdikėlio Jėzaus gimimą, džiūgaukim ir dėkokim už Dievo mums suteiktą malonę būti dieviškųjų paslapčių dalininkais ir liudytojais čia, žemėje. Tegul dovanai gautas išganymas teikia viltį ir neša ramybę.

 

Laimink mus, Kūdikėli Jėzau!

 

Tegul Šventoji Bažnyčia, kaip Kalėdų žvaigždė, visus palydi pas Dievo Sūnų.

 

Tegul Šventasis Tėvas popiežius Pranciškus ir visi ganytojai, kontempliuodami Kūdikėlio Jėzaus trapumą, atranda sau atgaivą, paduodą ir tesugrįžta prie pirmosios meilės Tau, Dieve.

 

Tegul pasaulio valdantieji visada prisimena, kad kiekvienas žmogus yra šiandien gimusio Jėzaus atvaizdas. Tegul tebrangina kiekvieno piliečio gyvybę, sveikatą, laisvę bei orumą.

 

Tegul mūsų Kėdainių miesto žmonės, atranda tiktąją Kelią, tiktąją Tiesą ir tiktrąjį Gyvenimą, kuris esi Tu pats, Jėzau.

 

Tegul šeimos išgyvenančios sunkumus, tepaskiria Tau Dieve, svarbiausią vietą savo namuose, nes Tu esi Emanuelis - Dievas su mumis.

 

Tegul nelaukti ir pamesti kūdikiai randa mylinčius globėjus, kurie padėtų jiems saugiai žengti pirmuosius gyvenimo kelionės žingsnius.

 

 

Tegul visi pandemijos nuvargintieji bei šiais metais netekusieji savo artimųjų, atranda Dievo meilę ir palaikymą.

 

Tegul visi mirusieji, kaip galima greičiau, išvysta Tavo mylintį, Viešpatie veidą.

 

Kun.: Viešpatie Jėzau Kristau, panorėjęs būti vienu iš mūsų, leisk atpažinti Tave kiekviename žmoguje, kad kasdieną vis labiau patirtume Dievo vaikų laimę ir Dieviškosios įsūnystės džiaugsmą. Prašom Tave, kuris gyveni ir viešpatauji per amžius. Amen.