į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2020 metų
Švenčiausioji Mergelė Marija, Dievo Gimdytoja

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, Naujuosius Metus pradedame sveikindami Mariją, pagimdžiusią pasauliui Dievą, tapusį Žmogumi. Jis, tik Jis vienas gali, perkeisti pasaulio veidą. Melskime pasitikėdami Dievo Gimdytojos užtarimu.

 

 Viešpatie, teateinie Tavo Karalystė !

 

Tebūna ramybė Bažnyčiai. Tebus gerbiamas mažutėlių tikėjimas, priimamos Šventosios Dvasios dovanos, tegu vyskupai, kunigai ir diakonai nuoširdžiai vykdo savo tarnystę.

 

 Teįsivyrauja ramybė mūsų visuomenėje. Melskime, kad kiekvienas turėtų tai, kas būtina gyvenimui, kad būtų gerbiamos žmogaus teisės ir laisvės, rūpinamasi seneliais ir ligoniais.

 

Teįsivyrauja ramybė kariaujančiuose kraštuose. Tegul aktyviai veikia tarptautinės organizacijos, tebūna veiksmingos taikos palaikymo ir kraštų atstatymo misijos, tegul visi supranta, kad taika yra Dievo dovana.

 

Teįsivyrauja ramybė šeimose. Melskime, kad vyrai ir žmonos priimtų vienas kitą kaip dovaną, kad susikalbėtų jaunimas ir vyresnieji, kad vaikai jaustųsi saugūs ir mylimi.

 

Teateinie ramybė į mūsų namus, studijas ir darbą. Melskime, kad įsivyrautų santarvė, stiprėtų bendradarbiavimas, nukristų prietarų ir ydų pančiai.

 

Kun.: Viešpatie, per Švenčiausiąją Motiną parodęs, kad Tavo meilė pranoksta svajones ir viltis, neleisk nuleisti rankų neteisingumo ir skausmo akivaizdoje, bet padėk diena iš dienos kurti taiką per Kristų mūsų Viešpatį. Amen.