į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2020 metų
Šventoji šeima

  Kun.: Bangūs broliai ir seserys, vienijami Kristaus meilės bei Šventosios Dvasios, esame viena Dievo vaikų šeima. Melskime už šią dvasinę šeimą bei mūsų žemiškąsias šeimas, kad jos taptų ir pasiliktų saugiais ir šviesiais meilės židiniais.

 

Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Už Dievo vaikų šeimą Bažnyčią, kad Viešpaties žodžio ir sakramentų gaivinama, būtų vieninga, gyva ir veikli Šventojoje Dvasioje, meldžiame.

 

Už mūsų ganytojus, kad Kristaus meilės įkvėpti, tėviškai ir atsakingai rūpintųsi  jiems pavestaisiais, meldžiame.

 

Už mūsų Tėvynę, kad nebūtų susiskaldžiusi, bet vienas kitą gerbiančių, sąžiningų ir atsakingų žmonių bendruomenė, meldžiame.

 

Už krikščioniškas šeimas, kad jos stiprinamos malonės, būtų tikėjimo, ištikimybės, pagarbos ir meilės židiniai, meldžiame.

 

Už vaikus ir jaunimą, kad savo šeimose, mokyklose ir visuomenėje, išmokę gerbti ir branginti žmogiškąsias vertybes, subręstų pilnaverčiam šeimos gyvenimui, meldžiame.

 

Už apleistus ir be meilės augančius vaikus, kad iš visuomenės patirtų gyvenimui reikalingos šilumos, pagarbos ir meilės, meldiame.

 

Kun.: Viešpatie Jėzau Kristau, gimęs ir augęs Šventojoje Šeimoje, Marijai ir Juozapui kasdien leidai džiaugtis savuoju buvimų jų tarpe.  Ateik ir į mūsų šeimas, padėk mums gyvenimo sunkumuose, visada įgyti tikėjimo, vilties bei ištvermės. Tu gyveni viešpatauji per amžius.

Amen.