į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2021 metų
31 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, Krikšto sakramentu tapę Dieviškosios šeimos nariais, turime mylėti savo Dievą, kaip tėvą ir savo motiną – kaip brolį ir seserį. Teatveria Dievas visų širdis nesavanaudiškai nuoširdžiai meilei.

 

Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Meldžiame, kad Bažnyčios skelbiamas žodis pasklistų  visame pasaulyje.

 

Meldžiame, kad politikai ir visuomenės veikėjai suvoktų, jog geriausias ir vienintelis teisingas kelias įgyvendinti pasaulyje teisingumą ir taiką – tai Kristaus Evangelijos įgyvendinimas.

 

Meldžiame, už visus krikščionis, kad savo ištikimybe Dievui ir meile artimui prisidėtų prie Dievo Karalystės kūrimo žemėje.

 

Kristus kviečia kilnios širdies žmones dalyvauti Jo kančioje, neturte ir vienatvėje. Meldžiame, kad visi pasišventę sekti jo pavyzdžiu, didžiadvasiškai liudytų Jo meilę.

 

Šventosios Mišios – tai Kryžiaus aukos sudabartinimas. Meldžiame, kad visi dalyvaujantieji sekmadienio Mišiose atvertų savo širdis Kristaus meilės paslapčiai ir gyventų ja savo kasdienybėje.

 

Kun.: Viešpatie, sustiprink mus Šventąja Dvasia, kuri vienintelė leidžia atsiliepti į Tavo meilę ir padeda ją liudyti pasauliui. Tu gyveni ir viešpatauji per amžius. Amen.