į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2022 metų
4 Velykų sekmadienis

Kun.: Broliai seserys, kaip dera pažįstantiems Gerojo Ganytojo balsą, užtarkime Bažnyčią ir pasaulį. Intencijas palydėkime žodžiais:

 

Gerasis Ganytojau, pasigailėk mūsų!

 

Melskime už Bažnyčią; įšventintųjų, pašvęstųjų ir tikinčiųjų pasauliečių darnus darbas teparodo, jog meeilės suvienyta žmonių šeima nėra utopija, bet projektas, kuriam Dievas mus sukūrė.

 

Melskime už Dievo tautos tarnautojus; tepersiima sinodiškumu, nes tik per jį įmanoma atrasti ir įvertinti skirtingus pašaukimus, charizmas ir tarnystes.

 

Melskime už seminaristus; tepuoselėja šiandien reikalingiausius krikščionio bruožus - klausymąsi, dalyvavimą ir dalijimąsi.

 

Melskime už jaunimą, besirenkantį savo pašaukimą; tepašvenčia savo gyvenimą Dievo svajonės išsipildymui - didžiajam brolystės planui.

 

Melskime už taiką; visi tepajėgs kitame žmoguje matyti ne priešą, bet visada brolį, net jei jis turi kitokias pažiūras.

 

Melskime už Ukrainą; tegul per patiriamą neteisingumą ir šantažą, kančias ir didvyriškumą pasaulis išgirsta Dievo kalbinimą.

 

Kun.: Gailestingasis amžinasis Ganytojau, pakvietęs mus sekti paskui tave, išklausyk saviškių maldas ir savo Dvasios pripildyk tavimi pasitikinčius. Tu gyveni ir viešpatauji per amžių amžius.

Amen.