į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2022 metų
PASAULINĖ MISIJŲ DIENA

                                      

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, suprasdami, kad mus Viešpats siunčia liudyti Jį pasaulyje, pradedant savo artimiausia aplinka, išsakykime Jam, kuris yra stiprybė, savo maldas:

 

Padaryk mus savo liudytojais, Viešpatie!

 

  Melskime, kad kiekvienas pakrikštytasis jaustųsi atsakingas skelbti Evangelijos žinią, per kurią visas tautas pasiektų Jėzaus dovanojamas išganymas; Tave meldžiame.

 

 Melskime, kad Šventoji Dvasia perkeistų mūsų širdis ir padarytų jas atviras priimti begalinę Tėvo meilę. Kad patys būdami kupini Dievo, dovanotume Jį kitiems; Tave meldžiame.

 

 Lydėk misionierius ir visus, kurie uoliai darbuojasi dėl tavojo vardo, suteik jiems jėgų sunkumuose. Padėk mums atverti savo širdis solidarumui; Tave meldžiame.

 

 Palaimink gausiomis dovanomis tuos, kurie darbuojasi vardan Evangelijos ir atsideda tam, kad visi pažintų Tavo Sandorą; Tave meldžiame.

 

 Šventoji Dvasia tegu padaro mus nuoširdžiais ir patikimais Tavo liudytojais kasdieniuose pasirinkimuose, kad ir mes kasdien galėtume būti misionieriais, kuriuos Tu siuntei į pasaulį. Tave meldžiame.

 

Melskime, kad Ukrainoje įsivyrautų taika, kad visame pasaulyje baigtųsi karai; tegu Viešpats išgydo žmonių žaizdas, patirtas karo negandos metu.

 

 Kun.: Išklausyk, Viešpatie Jėzau, mūsų maldas, taip pat ir tas, kurios neišsakytos glūdi mūsų širdyse. Be Tavo pagalbos nieko negalime nuveikti, kad šis pasaulis taptų geresnis, kad jame žydėtų teisingumas, taika ir meilė per mūsų nuoširdaus tikėjimo liudijimą. Tu gyveni ir viešpatauji per amžius. Amen.