į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2022 metų
Visuotinė malda už Ukrainą

Viešpatie, stiprink Šventąją Bažnyčią, popiežių Pranciškų, vyskupus ir kunigus. Šiandien suvienyk visą dvasininkiją bendrai maldai  už karo niokojamą Ukrainos tautą.

 

Viešpatie, siųsk išminties, dvasios stiprybės ir vienybės valstybių  vadovams, priimant ryžtingus sprendimus, stabdančius agresoriaus karo veiksmus ir kraujo praliejimą.

 

Viešpatie, priimk viso pasaulio tikinčiųjų maldas už savo laisvę kovojančią Ukrainą, šiuo sunkiu sumaišties ir nerimo metu mes gręžiamės į Tave  ieškodami stiprybės ir išgelbėjimo nuo karo baisybių.

 

Viešpatie, palengvink skausmą ir kančias tūkstančiams žuvusių karių motinoms, melskime joms Šventosios Dvasios tvirtybės, paguodos ir artimo meilės.

 

Viešpatie, priimk mūsų maldą už bėgančius nuo karo baisumų, nuo persekiojimo žmones. Tebūnie jiems tinkamai pagelbėta maistu, pastoge ir sveikatos priežiūra.

 

Viešpatie, padėjai mums kovoje už tautos laisvę, padėk ir dabar ją išsaugoti, nesuklysti prieš provokacijas, kad jokia jėga ir agresija nepajėgtų iš mūsų atimti tikėjimo savo Tėvyne ir jos ateitimi, suteik mums jėgų nešti laisvės ugnį,  išsaugoti didžiavyrių laisvės šauklių šviesų atminimą.

 

Priglausk prie savęs, Viešpatie, ant laisvės aukuro sudėtas aukas, apgaubk juos Dieviškąja globa ir ramybe.