į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2022 metų
22 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, Atpirkėjas mums rodo tiesos, meilės ir brolybės kelią. Nuoširdžiai maldaukime, kad teisingumas ir nuoširdi žmonių brolystė vestų pasaulį į Dievo Karalystę.

 

Išklausyk mus, Viešpaties!

 

Meldžiame už Bažnyčią. Tegu su meile ir tikėjimu atsako kiekvienam klausiančiam žmogui apie joje gyvenančią viltį.

 

Meldžiame už pašvęstuosius Evangelijos tarnus. Padėk jiems būti ištikimiems tam, ko moko kitus.

 

Meldžiame, kad mūsų šeimose ir pasaulyje įsivyrautų taika, kad nebeliktų kariaujančių šalių ir tautų, o šeimose vyrautų meilė ir ištikimybė.

 

Meldžiame, kad paguodos ir pagalbos sulauktų persekiojami krikščionys ir visi žmonės, patiriantys nelaimes, badą, karo baisumus, kančias ir ligas. Ypač meldžiame už Ukrainos žmones ir jų šalį – tesulaukia taikos ir ramybės, žmonių pagalbos ir supratimo, tepatiria Viešpaties artumą

 

Meldžiame, kad vargšai ir išnaudojamieji, vieniši ir apleistieji sulauktų visuomenės pagalbos, atjautos ir solidarumo.

 

Meldžiame, kad Viešpats suteiktų išminties atsakingai naudotis kūrinijos mums teikiamomis dovanomis, saugoti mūsų visą pasaulį, nepasiduoti godumui.

 

Kun.: Viešpatie Dieve, sukūręs nuostabų pasaulį ir padovanojęs jį žmogui, leisk visiems džiaugsmingai pasinaudoti Tavo žemiškosiomis dovanomis, surasti ir pamilti tave, Kūrėją ir malonių davėją. Tu Švenčiausioje Trejybėje vienas gyveni ir viešpatauji per amžius. Amen.