į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2022 metų
23 Eilinis sekmadienis

 Kun.: Brangūs broliai ir seserys, šiandien mus Dievas ragina su meile nešti gyvenimo kryžių. Prašykime Jo malonės suprasti, kad kiekvieną kančią galime pakelti, jei su pasitikėjimu žvelgiame į Jėzaus kryžių, per kurį Jis nugalėjo pasaulį.

 

Vesk mus į amžinojo gyvenimo šviesą!

 

Visagali Dieve Tėve, Tu atsiuntei savo Sūnų visai žmonijai apšviesti. Tegul Tavo malonė panaikina mūsų gyvenimo tamsą.

 

Dieve, meldžiame už visų tautų žmones ir mus pačius, kad tikėjimo šviesos apšviesti gyventume tarpusavio meilėje ir taikoje bei su neblėstančiu troškimu mylėti Viešpatį. 

 

Melskime už visus kenčiančius, artimųjų netekusius, karo baisumų sužeistus, sunkiai sergančius ir apleistus, bei vienišus žmones – tegu, Dievo paguodos stiprinami bei sulaukę žmonių pagalbos ir meilės, turi gyvenimo vilties.

 

Viešpatie, išmokyk džiugiai kurtis mūsų tikėjimo bendruomenėms, kad su meile sutiktume ir priimtume visus norinčius ateiti, pamatyti, mokytis ir su mumis susitikti.

 

Meldžiame kad naujus mokslo metus pradedantus dėstytojai ir studentai, mokytojai ir mokiniai būtų atviri ir dieviškajam mokslui.

 

Kun.: Visagali Dieve, Tavo meilės pėdsakų pilna yra istorija ir mūsų gyvenimas. Padėk mums juos visada regėti ir semtis tikėjimo, vilties bei ištvermės gyvenimo sunkumuose. Tu gyveni ir viešpatauji per amžius. Amen.