į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2022 metų
27 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, šiandien mus Jėzus moko tvirto tikėjimo ir širdies nuolankumo. Prašykime pagalbos vis labiau suprasti tikėjimo galią mūsų gyvenime.

 

 Kristau, išgirsk mus! Kristau, išklausyk mus!

 

Viešpatie, stiprink mūsų Bažnyčią, kad tęsdama Kristaus misiją žemėje, ji neštų Evangelijos šviesą pasauliui.

 

Melskime už mūsų Šventąjį Tėvą Popiežių Pranciškų ir už visus vyskupus: tegu jų skelbiama Evangelijos žinia pasiekia kiekvieną žmogų ir uždega jų širdis tiesos, Dievo ir artimo meilės troškimu.

 

Meldžiame, kad mūsų ganytojai įsigilinę į tikinčiųjų sunkumus bei problemas, mokėtų juos paguosti, padrąsinti ir pamokyti.

 

Melskime už taiką pasaulyje ir prašykime Viešpaties malonių žmonėms, patiriantiems ir patyrusiems karo baisumus. Tegu pasaulyje įsivyrauja teisingumas, taika, ir meilė.

 

Paveskime Dievui keleivius, kuriems gresia pavojus; vargšus, kurie alksta; ligonius, kurie liūdi ir visus kenčiančius ar gundomus žmonių.

 

Melskime, kad Ukrainoje įsivyrautų taika, kad visame pasaulyje baigtųsi karai; tegu Viešpats išgydo žmonių žaizdas, patirtas karo negandos metu.

 

Kun.: Visagali Dieve, tu sukūrei žmogaus širdį kilnią ir beribę, kad trokštų ne praeinančių, bet amžinųjų dalykų. Nuolat sustiprink mus savo globa ir malone. Tu gyveni ir viešpatauji per amžius. Amen.