į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2022 metų
6 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, kreipkimės į Viešpatį kaip varguoliai: Jis pripildys savo turtų širdis, pasitikinčias Juo.

 

Išklausyk mus, Jėzau!

 

Melskime už mūsų Šventąjį Tėvą Popiežių Pranciškų, vyskupus, kunigus, misionierius ir jų pagalbininkus, kad jų padedama Kristaus Bažnyčia būtų visoms tautoms didžioji teisingumo, vilties ir tikrosios meilės mokytoja.

 

Meldžiame malonės viems tikintiesiems, kad jiems nepristigtų drąsos su visais taikiai sugyventi ir noriai susitaikyti, kai susipykstame. Suteiki mums savitarpio supratimo dvasią.

 

Melskime už varguolius, už tuos, kurie alksta ar verkia, už tuos, kuriuos atmeta ar persekioja dėl Žmogaus Sūnaus.

 

Melskime už turtinguosius ir visus, turinčius šio pasaulio gėrybių: tegul nepamiršta Evangelijos kvietimo dalintis meile ir duona, siekiant visos žmonijos gerovės.

 

Viešpatie Jėzau Kristau, padėk šeimoms, kenčiančioms dėl smurto, neištikimybės ir kitų blogybių, suprasti, kaip svarbu išspręsti šias problemas ir atrasti taiką, santarvę bei tarpusavio meilę. Lydėki ir stiprinki jų troškimą pakeisti savo gyvenimą dieviška malone.

 

Melskime už tuos, kurie pandemios metu neteko savo artimųjų, tegu sulaukia ramybės ir paguodos. Taip pat melskime už tuos, kurie neteko darbų ir susiduria su finansiniais sunkumais - tegu sulaukia konkrečios pagalbos.

 

Kun.: Pradžiugink mus, Viešpatie, savo paguoda ir dosniai teik mums dangiškosios malonės dovanų. Prašome per Kristų mūsų Viešpatį. Amen.