į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2022 metų
Švč. Trejybė

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, Švenčiausios Trejybės šventė mums leidžia prisiliesti prie dieviškosios būties slėpinių. Panorėjęs žmogui save atskleisti, Dievas jį kviečia į bendrą gyvenimą Jo garbėje. Melskime dangiškos malonės, kuo labiau jį pažinti ir pamilti. Melskime ir už karo Ukrainoje pabaigą.

 

Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Melskime už visus tikinčiuosius besiilginčius tobulos vienybės. Tebūna jie viena, kaip dieviškieji asmenys Švenčiausioje Trejybėje.

 

Maldaukime Viešpatį už mūsų popiežių Pranciškų, mūsų vyskupus ir visus Bažnyčios tarnus. Tesuteikia jiems Viešpats stiprybės ir tebūna jų gyvenimas pavyzdžiu tikintiesiems ir visiems geros valios žmonėms.

 

Melskime, kad visos tautos ir valstybės gyventų laisvės, taikos, solidarumo ir tarpusavio pagalbos dvasioje.

 

Melskime už visus alkstančius, sergančius, apšmeižtuosius, nusivylusius ir nuskriaustuosius. Tegu visi atranda paguodą Viešpatyje, tesiunčia Jis jiems žmones, kurie atjaustų ir galėtų suteikti konkrečią pagalbą.

 

Melskime už šeimas, tesuteikia jiems Viešpats gausių malonių, tegu sutuoktiniai ir vaikai nepaliauja vienas kito mylėję ir gerbę.

 

Kun.: Dieve, visatos Kūrėjau ir Valdove, savąja Dvasia vadovauk, kad visi matydami gerus mūsų darbus, šlovintų Tave per Kristų mūsų Viešpatį. Amen.