į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2023 metų
6 Velykų sekmadienis, A

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, pasitikėdami ištikimu Viešpaties artumu maldaukime, kad mumyse gyvenanti Šventoji Dvasia nuneštų mūsų prašymus Tėvui.

 

Atverk mūsų širdis, Viešpatie!

 

Melskime, kad pasaulyje pasibaigtų karai ir nesantaika; tegul Prisikėlimo džiaugsmas teikia vilties ir stiprybės karo baisumus išgyvenantiems Ukrainos žmonėms.

 

Melskimės už visus brolius ir seseris krikščionis; tegul Šventoji Dvasia padeda kiekvienam gyventi teisiai ir teisingai, patiriant Kristaus ramybę ir džiaugsmą.

 

Meldžiame, kad Bažnyčios vykdomos misijos tolimiausiuose pasaulio krašteliuose leistų žmonėms pažinti Kristų ir žmogišką šilumą.

 

Meldžiame, už vadovaujančius asmenis, tegul Tiesos dvasia veda juos, o jie tepriima teisingus sprendimus, siekdami visuotinio gėrio.

 

Meldžiame, kad su dėkingumu būtų žvelgiama į Tavo  sukurtąjį pasaulį, kad gebėtume tausoti ir saugoti ką esame gavę ir išmintingai naudotume žmonių sukurtus dalykus.

 

Meldžiame už čia susirinkusią bendruomenę, kad kelyje į Dangaus Karalystę Dievas kiekvieną stiprintų Šventosios Dvasios įkvėpimu.

 

Kun.: Visagali Dieve, Tu sukūrei žmogaus širdį kilnią, kad trokštų ne vien praeinančių, bet ir amžinųjų dalykų. Nuolat stiprink mus savo globa ir malone. Tu gyveni ir viešpatauji per amžius. Amen.