į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2023 metų
Šeštinės

Kun.: Brangūs broliai r seserys, žengdamas į dangų Kristus pažadėjo mokiniams pasilikti su jais ,,per visas dienas iki pasaulio pabaigos“. Pasitikėdami kreipkimės į Jėzų, išsakydami Jam savo prašymus ir vienydamiesi su visa Bažnyčia.

 

Išgelbėk mus, Viešpatie!

 

Paguosk sergančius, liūdinčius, kenčiančius, persekiojamus, karą išgyvenančius Ukrainos žmones, tegul jie susilaukia pagalbos, supratimo bei paguodos.

 

Saugok savo Bažnyčią, Viešpatie, padėk jai augti tikėjimu bei su meile ir nuolankiai tarnauti žmonėms, padėti jiems pažinti ir pamilti Dievą.

 

Padėk besidarbuojantiems komunikavimo srityje; tegul iš širdies kylantys jų žodžiai išsklaido žmonijos susiskaldymą ir padeda kurti geresnę civilizaciją.

 

Padėk, Viešpatie, mums visiems savo aplinkoje puoselėti taikos kultūrą, atverti kelius, leidžiančius užmegzti dialogą ir vykdyti susitaikymą ten, kur siaučia neapykanta ir priešiškumas.

 

Meldžiame už mirštančius, kad sustiprinti Viešpaties malonės, paliktų šį pasaulį taikoje su Dievu ir žmonėmis.

 

Kun.: Išmintingasis ir gerasis Dieve, visad atidus savo tautos šauksmui, išsaugok mumyse tikėjimą ir viltį. To prašome per Kristų, mūsų Viešpatį, kuris su Tavimi ir Šventąja Dvasia gyvena ir viešpatauja per amžius.