į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2023 metų
Švč. Trejybė

 Kun.: Brangūs broliai r seserys, apreikšdamas savąsias būties paslaptis, Dievas kviečia žmogų į glaudžią vienybę su Juo. Melskime malonės atsiliepti į dieviškąjį kvietimą, būti atviriems Dievui ir žmogui.

 

Mūsų Dieve, išklausyk mus!

 

Paguosk sergančius, liūdinčius, kenčiančius, persekiojamus, karą išgyvenančius Ukrainos žmones, tegul jie susilaukia pagalbos, supratimo bei paguodos.

 

Melskime už Bažnyčią, kad skleistą vienybės ir taikos dvasią bei įkvėptų kitus ja gyventi.

Melskime už tuos, kuriems patikėta vadovauti; tegul įkvėpimo kasdienėms pareigoms semiasi žvelgdami į Kristaus veidą.

 

Meldžiame už mūsų tėčius ir senelius, tegul Viešpats suteikia jiems malonių idant su meile ir kantrumu rūpintųsi savo vaikais ir šeimomis.

 

Meldžiame už tuos, kurie dėl karų ir kitų nelaimių turėjo palikti savo kraštą; tegul Tėvo, Sūnaus ir Šventosios dvasios meilė suteikia jiems paguodą ir širdies ramybę, tegu sulaukia konkrečios pagalbos ir taikos.

 

Meldžiame už čia susirinkusią tikinčiųjų bendruomenę, kad mokėtume pasirūpinti silpniausiais ir labiausiai paramos reikalingais.

 

Kun.: Dieve, mūsų Tėve, kuris parodei meilę paaukodamas už mus viengimį savo Sūnų, maloningai išklausyk mūsų maldas, per Kristų, mūsų Viešpatį, kuris su tavimi ir Šventąja Dvasia gyvena ir viešpatauja per amžius. Amen.