į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2022-04-21 TAU bendruomenės studentus draugystės popietėje pasveikino parapijos klebonas

PAVASARĮ TAU STUDENTAI PASITIKO DAINOMIS. Į draugystės popietę susirinko ne tik Kėdainių trečiojo amžiaus universitetų bendruomenės, bet ir Kėdainių rajono senjorus vienijančių NVO nariai, ir svečiai iš Alytaus - miesto senjorų romansų ansamblio „Pavakarys“ artistai.

Susitikimo dalyvius sveikino Kėdainių miesto meras Valentinas Tamulis, Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos klebonas – kun. Artūras Stanevičius, Kėdainių SJMC direktorė Irina Jančiukienė, TAU universitetų Kėdainiuose vadovės Jūratė Vaitonienė ir Gražina Jedemskienė, muzikinius linkėjimus siuntė Kęstutis Valionis.

 

 

Renginyje netrūko dainų ir nuoširdžių šypsenų. Kėdainių suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro TAU muzikinės grupės „Giedra“ nariai ir jų vadovė Aldona Sasnauskienė vedusi šią popietę, džiaugiasi užsimezgusia draugyste ir jau planuoja naujus susitikimus. Aldona Sasnauskienė yra Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos kolektyvo „PARAPIJA“ vadovė, Motinų maldoje judėjimo narė… Albertas Ramanauskas kartu su Danguole Barauskiene - parapijoje vykstančių renginių siela. TAU bendruomenėje visas pulkas ir Carito, ir Marijos legiono, ir Motinų Maldoje judėjimo narių…

 

 

Renginiai įgyvendinami pagal Kėdainių SJMC projektą „Draugiška senjorams bendruomenė“, remiamą ESFA ir Kėdainių r. savivaldybės.

 

Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos informacija