į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2022-06-24 Klebonas su parapijiečiais arkivyskupijos šventėje

„O viltis neapgauna,

 nes Dievo meilė yra išlieta mūsų širdyse Šventosios Dvasios,

kuri mums duota.“

(Rom 5,5)

 

Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos klebonas kaip ir kasmet, kartu su bendruomene, Birželio 24-ają vyko į Kauno arkivyskupijos Šv. Jono Krikštytojo šventę.

Šventųjų Mišių pradžioje Kauno arkivyskupas metropolitas Kęstutis Kėvalas sveikino koncelebruojančius kardinolą Sigitą Tamkevičių SJ, arkivyskupą emeritą Lionginą Virbalą SJ, arkivyskupijos kunigus, diakonus, seseris vienuoles, sielovados bendradarbius bei visus arkivyskupijos žmones.

Padėkos žodį arkivyskupas skyrė ir savo parapijas vedantiems kunigams, kuriems reikia ir maldos, ir palaikymo, nes kai kurios parapijos atrodo tarsi tikros misijų vietos.

 

 

Pasibaigus Šventosioms Mišioms, kurijos kancleris monsinjoras Adolfas Grušas paskelbė Kauno arkivyskupo metropolito Kęstučio Kėvalo pasirašytus dekretus, kuriais daugiau kaip 30 arkivyskupijos tarnaujančių ir liudijančių žmonių apdovanoti Šiluvos Dievo Motinos medaliais.

Šį garbingą apdovanojimą gavo ir Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijiečiai Marijonas ir Dalia URBONAVIČIAI – už nuoširdų dalyvavimą Kėdainių Šventojo Jurgio kankinio parapijos gyvenime, aktyvų įsijungimą į parapijos Carito veiklą ir asmeninį gyvo tikėjimo liudijimą.

 

 

Nuotraukos panaudotos iš Kauno arkivyskupijos svetainės

Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos informacija