į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2022-09-03 Puošiame šventovę

„…Tuomet kiekvienam teks pagyrimas iš Dievo.“

(1 Kor 4.5)

 

Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos klebonas nesiliauja stebinęs parapijiečių ypatinga meile ir tėvišku rūpesčiu bendruomene ir šventove. Dabar visos pastangos dedamos, kad tik greičiau būtų suremontuoti bažnyčios vargonai.

Prieš Žolinių šventę, radę klebono nupirktus įspūdingus vazonus šventoriuje, iškart Pastoracinės tarybos nariai kreipėsi į Aklųjų ir sipnaregių bendruomenę, kuri per Žolines minėjo bažnyčioje savo 60-metų jubiliejų.  Menu vadovė Sondra su savo būrelio nariais džiaugsmingai sukūrė nuostabias puokštes Žolinių šventei.

 

   

Motinos maldoje judėjimo mamos vadovaujamos Genovaitės Matusevičienės kreipėsi į Kėdainių šiltnamius ir sulaukė paramos parapijai gėlėmis.

 

 

Mamoms visomet džiaugsmingai į pagalbą atskuba ir parapijietis Albertas Ramanauskas, kuris pasirūpino, kad vazonai iškart būtų ir žiemai paruošti.

 

 

Šiandien gėrėdamiesi praeityje Viešpaties nuveiktais nuostabiais darbais, su juo turime nerti į ateitį, žinodami, kad net jei ir neišvengsime klaidų, jis visada mus kvies vis iš naujo užmesti tinklus. (JM/VaticanNews)

 

Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos informacija