į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2018 metų
1 Gavėnios sekmadienis

Kun.:  Brangūs broliai seserys, pradėję gavėnios pasninką ir rimtį, pasirinkome atsisakyti kai kurių dalykų, kurie mums patinka ir džiugina. Melskitės tikėjimo ir supratimo, kad tikrasis, amžinasis džiaugsmas ir gyvenimo pasitenkinimas kyla iš dorovinių, amžinųjų vertyvių...

 

Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Kad Bažnyčios skelbiamas mokymas ir jos vaikų gyvenimas padėtų visiems žmonėms įvertinti tikėjimo,  doros ir dvasingumo svarbą, meldžiame.

 

Kad pasaulio galingieji, atsakingi už savo kraštų ekonominę gerovę, atsakingai darbuotųsi už jiems patikėtų visuomenių dvasingumą ir dorą, meldžiame.

 

Kad per Bažnyčios misijų veiklą tolimiausių pasaulio kraštų žmonės išgirstų ir priimtų Dievo žodžiu nešamą Gerąją Naujieną, meldžiame.

 

Kad skurdą, ligas, persekiojimus ir neteisybes kenčiantieji atrastų gyvenimo paguodą krikščionių mokyme ir liudijime, meldžiame.

 

Kad mirusieji tikintieji amžinybėje atrastų mylintį ir gailestingąjį Dievą, kuriuo žemės gyvenime tikėjo ir kuriam gyveno, meldžiame.

 

Kun.: Gailestingasis Dangiškasis Tėve, maldos susikaupimu ir pasninku kviečiantis tikinčiuosius dvasia priartėti prie dangiškųjų dalykų, padaryk, kad Tavo malonės atgaivinta dvasia visi tikintieji būtų malonės, tiesos ir meilės nešėjai. Prašome per Kristų, mūsų Viešpatį. Amen.