į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2018 metų
6 Eilinis sekmadienis

Kun.: Jėzus darė stebuklus įtikėjusiems, tuo dovanodamas daugeliui žmonių gyvenimo džiaugsmą. Stebuklais jis paliudijo, kad yra Dievo Sūnus, savuoju žodžiu gydantis sielas ir nešantis dvasinį džiaugsmą. Melskime, kad Kristaus Bažnyčia būtų pasaulio varguoliams žemiškoji paguoda ir amžinybės šviesi viltis.

 

Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Kad Bažnyčia tikėjimo mokslu ir gyvenimo liudijimu uoliai ir ištikimai visam pasauliui skelbtų jai patikėtąją Gerąją naujieną, meldžiame.

 

Kad oro, vandens ir visos aplinkos švara besirūpinanti  pasaulio bendruomenė nepamirštų kovoti ir su dvasiniais teršalais, kurdama sveiką moralinę aplinką, meldžiame.

 

Kad Dievui gyvenimą pašventusiųjų bendruomenės savo maldomis, mokymu ir gyvenimo pavyzdžiu neštų dvasinę atgaivą pasauliui, meldžiame.

 

Kad mūsų parapijų bendruomenės, Dievo Malone apsivalę nuo nedorybių, nesantaikų ir visokio blogio, taptų Dievo malonės židiniai, meldžiame.

 

Kad toli nuo Tėvynės gyvenantys broliai ir seserys patirtų Dangaus paguodą ir artimųjų meilę, meldžiame.

 

Kad patiriantys tikėjimio krizes, vienišumą, beprasmybę ir kitas dvasios kančias, vietoje svaigalų ar pykčio surastų šviesą tikėjime ir krikščionių meilėje.

 

Kun.: Viešpatie, Tu kiekvieną pakeli, apdovanoji jėgomis ir gyvybe. Apgink mus nuo nuodėmės ir sukurk švarią mūsų gyvenimo moralinę aplinką. Atverk visų širdis Evangelijos šviesai. Kad džiaugsmingai statytų Tavo Karalystę žemėje. Tu gyveni ir viešpatauji per amžius. Amen.