į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2019 metų
29 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, Dvasioje vienydamiesi su misionieriška Bažnyčia visame pasaulyje, kreipkimės malda į Dievą Tėvą. Į maldos prašymus atsiliepkime:

 

Meldžiame Tave, Viešpatie !

 

Viešpatie Jėzau, kvieti mus į tikėjimą ir misiją. Padaryk, kad būtume tvirti krikščionys, tikrai besilaikantys krikščioniškojo tikėjimo, kurį pažinome nuo vaikystės.

 

Meldžiame už tuos, kurie skelbia išganymą per tikėjimą į Jėzų Kristų: už misionierius, kunigus, vienuoles, pasauliečius vyrus, moteris ir jaunimą; duok jiems drąsos veikiant ir stiprybės liudijant.

 

Viešpatie, pavedame Tau visas tautas, turinčias teisę, kad joms būtų skelbiama iš Evangelijos kylanti viltis; leisk mūsų bendruomenėms suvokti misionierišką atsakomybę pasaulio atžvilgiu.

 

Viešpatie, duok mums malonę bendradarbiauti misionierių ir krikščionių bendruomenių pasaulyje vykdomame darbe, prisidedant savo malda, informacija, ekonomine parama.

 

Kun.: Viešpatie Dieve, Tu įsteigei savo Bažnyčią kaip šviesą pasauliui, padėk savo mokiniams. Savo malone palaikyk visus įsipareigojančius liudyti tikėjimą tiek tolimuose kraštuose, tiek savo kasdienio gyvenimo aplinkoje. Tu esi Dievas, gyveni ir viešpatauji per amžius. Amen.