į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2019 metų
3 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, pasitikėdami Rašto žodžiais, kurių išpildyti   atėjo Jėzus, melskime Dievą įgyvendinti jame pranašaujamas geradarybes.

 

  Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Melskime už mūsų šventąjį Tėvą popiežių Pranciškų, visus vyskupus ir kunigus, už visus Bažnyčios ganytojus ir tikinčiuosius: teišlieja viena Dvasia ant įvairių Kristaus kūno narių savo malonės dovanas.

 

Melskime už žmones, supriešintus rasinių, klasinių ar religinių konfliktų: tesuvienija juos Kristaus Kūne Šventoji Dvasia.

 

Tegu Jėzus, Tėvo atsiųstasis, akloms dvasioms atneša šviesą; teišlaisvina Jis nusidėjėlius, demono belaisvius; ir tesuteikia engiamiems krikščionims laisvę.

 

Teapsireiškia Išgelbėtojas Jėzus stokojantiems vargšams: tepagydo Jis ligonius ir tepasotina alkstančius; tepagelbi kiekvienam prislėgtam žmogui.

 

Ir tegu mes, pamaitinti Jėzaus Kristaus duona, pagirdyti gyvuoju Šventosios Dvasios vandeniu, patirsime iš Dievo ateinantį džiaugsmą.

 

Kun.: Suteik, mums Viešpatie, stropumo ir ištvermės meldžiantis. Tu neapleidi mūsų varge; dosniai atsiliepk į prašymus, kuriais be paliovos kreipiamės į Tavo Didybę. Per Kristų, mūsų Viešpatį. Amen.