į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2019 metų
4 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, kelkime širdis į Dievą ir melskimės vieni už kitus, pirmiausia prašydami meilės, tobuliausios Jo dovanos.

 

  Meldžiam tave, išklausyk mus!

 

Melskime už šventąją Bažnyčią:Viešpats visada tebūna su ja, kad apgintų nuo ją puolančiųjų ir padėtų jai skelbti Jo žodį.

 

Tesuteikia Dievas drąsos ir kantrybės kunigams, kurių žodis nepriimamas jų krašte; teatveria Jis uždarus protus ir tepaliečia neklusnias širdis.

 

Melskime už šio pasaulio valdančiuosius bei aukštus pareigūnus: tegu jie nekovoja su Viešpačiu ir Jo pasiuntiniais, bet teklauso pranašų perspėjimų.

 

Teatsiunčia Dievas iš Dangaus pagalbą vargšams, našlėms ir ligoniams; tespinduliuoja  dieviška meilė iš patarnaujančiųjų žmonėms.

 

Melskime už visus mūsų mirusiuosius: jie paliko šį pasaulį, kuriame pasilieka tikėjimas ir viltis; tekontempliuoja jie Dievo šlovę kitame pasaulyje, kuriame lieka meilė.

 

Ir tegu ši mūsų bendrija, apšviesta tikėjimo, auga meilėje iki viltingai laukiamos dienos, kuomet regėsime Viešpaties veidą.

 

Kun.: Ištiesk ranką, Viešpatie, Tave meldžiančiai tautai: pasitikėdama Tavo apvaizda, ji galės išvengti visų blogybių ir pasiekti visokių gerybių. Prašome per Kristų, mūsų Viešpatį. Amen.