į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2019 metų
Visi Šventieji

Kun.:  Brangūs broliai ir seserys, dangaus Karalienė su gausybe angelų ir išrinkųjų supančių Dievo sostą, teperduoda Jam mūsų maldą, Savo vaikais mus vadinančio Dangiškojo Tėvo meilė tepranoksta mūsų viltį.

 

Viešpatie, išgirsk ir pasigailėk !

 

Meldžiame už mūsų  popiežių Pranciškų ir visus ganytojus, jų žodis tekreipia mūsų širdis į romiųjų ir varguolių Karalystę.

 

Meldžiame už šventąją Bažnyčią, milžinišką visų kalbų ir visų tautų minią: tegauna ji iš mūsų Dievo ir avinėlio palaiminimų malonę.

 

Tegu visi krikščionys taip pat vieningai šlovina Dievą, kaip Jį šlovina priešais Jo Sostą ir Avinėlį stovinti šventųjų minia.

 

Tegu Kristus prisimena savo liudytojus, patiriančius didį sielvartą, ir savo kraujo galia teapvelka juos garbe.

 

Melskime už turinčius vargdienio dvasią, už verkiančius, alkstančius ir trokštančius teisybės: didelė Tėvo meilė tepalaiko juos šioje žemėje ir tepripildo danguje.

 

Ir mes, šios bendrijos nariai, teikiantys Dievui garbę, šlovę ir padėką, tegiedosime Jam amžinai priešais Avinėlio sostą.

 

Kun.: Viešpatie, gobok savo šeimą, su karšta meile ir pagarba priešais  Tave parpuolusią ir saugok ją nuo gresiančių blogybių, tepasiekia ji lengvai Tavo gėrybes, šventiesiems ir angelams užtariant.  Tu gyveni ir viešpatauji per amžius. Amen.