į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2021 metų
14 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, Viešpats siunčia savo sekėjus į pasaulį gydyti, guosti ir skelbti Dievo karalystę. Melskime, kad visi Dievo Bažnyčios vaikai skleistų ir gintų tikėjimą, gyvendami ir veikdami Jėzaus Kristaus dvasia.

 

 Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Meldžiame, kad Šventoji Dvasia lydėtų ir stiprintų popiežių Pranciškų, bei vyskupus saugančius ir ginančius jiems patikėtą Bažnyčią.

 

Meldžiame, už persekiojamus krikščionis, kad savo ištikimybe tikėjimui ir Viešpaties meile liudytų pasauliui tikėjimo grožį ir jėgą.

 

Meldžiame, už be tėvų likusius vaikus, tegu Viešpats siunčia mylinčius globėjus, ir už vaikus globojančius žmones bei šeimas – tegu juos stiprina Viešpaties malonė.

 

Meldžiame, už mirusius tikinčiuosius, kad žemėje gaivinęsi Dievo Žodžiu ir Dievo Kūnu, danguje atrastų tiesos, meilės ir džiaugsmo pilnatvę.

 

Kun.: Viešpatie, stiprink visus, kurie Tavo vardu mokydami ir darydami gera, kuria žemėje Dievo Karalystę. Suteik jiems drąsos ir vilties, leisk džiaugtis gėrio vaisiais šiame gyvenime ir atlygink amžinosiomis dovanomis. Tu gyveni ir Viešpatauji per amžius. Amen.