į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2021 metų
2 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, maldaukime Dievą būti ištikimais Jo Sūnaus sekėjais bei mokiniais. Tesuteikia mums Viešpats drąsos ir stiprybės vykdyti Jo valią.

 

Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Meldžiame, kad Bažnyčia visada būtų ištikima savo pasiuntinybei, o visi jos vaikai, ypač kunigai ir vienuoliai, su meile artimui, drąsiai ir kūrybingai darbuotųsi Dievo garbei.

 

Viešpatie Jėzau Kristau, meldžiame vienybės Bažnyčiai. Sustiprink tai, kas mus vienija, ir sugriauk tai, kas mus skiria.

 

Melskime už mūsų Šventąjį Tėvą popiežių Pranciškų, mūsų vyskupus ir kunigus, už visus Bažnyčios ganytojus ir tikinčiuosius: teišlieja viena Dvasia ant įvairių Kristaus Kūno narių savo malonės dovanas.

 

Melskime už valstybių vadovus: jie savo tautas tiesos ir teisingumo keliais į taiką ir santarvę.

 

Melskime už žmones, supriešintus rasinių, klasinių ar religinių konfliktų: tesuvienija juos Kristaus Kūne Šventoji Dvasia.

 

Kun.: Visagali Dieve, Tu nori, kad būtume Tavo šviesos, teisingumo ir meilės nešėjais šiame pasaulyje. Padėk širdimi išgirsti Tavo kvietimą, išmokyk kilniai vykdyti Tavo pasiuntinybę ir visomis jėgomis bei nuoširdumu darbuotis Tavo Karalystės plitimui. Tu gyveni ir viešpatauji per amžius. Amen.