į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2021 metų
4 Eilinis sekmadienis

  Kun.: Brangūs broliai ir seserys, be baimės artinkimės prie Dievo, kurio balsas baugino tautą prie Sinajaus kalno: dabar per savo Žodį jis skleidžia mums savo Tėvišką švelnumą.

 

Meldžiam Tave, išklausyk mus!

 

Melskime už šventąją Bažnyčią ir jos tarnus – tesaugo ir stiprina Dievas savo tautą, kad uoliai bei su meile vykdytų savo uždavinį, rodydama Kristaus spindėjimą pasauliui.

 

Melskime už kunigus, vienuolius, vienuoles ir visus Dievui pasišventusiuosius: tegu jie savo tarnystėje nestokoja, kantrybės, atjautos, ir meilės artimui.

 

Melskime už Lietuvos ir viso pasaulio valdančiuosius bei aukštus pareigūnus: suteik jiems, Viešpatie, išminties bei santūrumo, kad savo vadovavimu siektų visuotinio gėrio.

 

Viešpatie, meldžiame, padėk pastebėti ir atjausti kenčiatį bei paguodos trokštantį artimą. Tenebūna mūsų širdys storžievės.

 

Tegu mūsų bendruomenė, apšviesta tikėjimo, auga meilėje iki viltingai laukiamos dienos, kuomet regėsime Viešpaties veidą.

 

Kun.: Ištiesk ranką, Viešpatie, Tave mldžinčiai tautai: pasitikėda tavo apvaizda, ji galės išvengti visų blogybių ir pasiekti visokių gėrybių. Prašome per Kristų, mūsų Viešpatį. Amen.