į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2021 metų
6 Eilinis sekmadienis

  Kun.: Brangūs broliai ir seserys, girdėjome kaip Išganytojas pagydė raupsuotąjį: nešvarų, atstumtą, nelaimingą, ir sugrąžino jam gyvenimo džiaugsmą. Melskime, kad mokslo padedami įveiktume sunkias ligas pasaulyje, o su Kristaus pagalba nugalėtume nuodėmę, kuri padaro nešvarų žmonių gyvenimą.

 

Išklausyk mus, Jėzau!

 

Melskime už mūsų Šventąjį Tėvą popiežių Pranciškų, mūsų vyskupą Kęstutį ir už visus apaštalų įpėdinius, kad Kristaus pavyzdžio vedami, su meile ir atsidavimu tarnautų žmonėms ir liudytų Kristaus šviesą.

 

Melskime, kad valstybių vadovai ir visi žmonės susitelktų ir vieningai kurtų švarią ir tvarią aplinką.

 

Nuo raupsų ir kitų užkrečiamų ligųtebekenčia silpnos ekonomikos tautos. Meldžiame, kad stiprios ir išsivysčiusios valstybės parodytų joms supratimą ir suteiktų pagalbą.

 

Meldžiame gailestingumo krikščioniškoms širdims. Kad pamatytų ir prisimintų visus tuos, kurie sunkiai įsijungia į žmonių bendruomenę: ligonius, neįgaliuosius, emigratus, senelius ir kalinius.

 

Už mūsų šeimų ir parapijų benduomene, kad visi, vienijami Dievo ir atimo meilės, būtume jautrūs ir atviri savo brolių ir seserų silpnumuo bei skurdui.

 

Kun.: Pradžiugink mus, Viešpatie, savo paguoda ir dosniai teik mums dangiškosios malonės dovanų. Prašome per Kristų mūsų Viešpatį. Amen.