į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2023 metų
14 Eilinis sekmadienis,

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, Dievas vyli visus žmones ir per amžius neapleidžia savo vaikų. Tad šlovinkime nuostabius Dievo darbus ir su pasitikėjimu melskime visiems reikalingų malonių.

 

Meldžiam Tave, Viešpatie !

 

Paguosk, kenčiančius, persekiojamus, karą išgyvenančius Ukrainos žmones, tegul jie susilaukia pagalbos, supratimo bei paguodos.

 

Melskime, kad Bažnyčia niekuomet nepavargtų ir gyvai, drąsiai, visiems suprantamai skelbtų jai patikėtą Gerąją Naujieną.

 

Melskime už popiežių Pranciškų, vyskupus ir kunigus, tegu su meile ir užsidegimu skelbia Gerąją Naujieną. Tenestokoja pagarbos ir atjautos savo ganomiesiems.

 

Jėzus kvietė, ,,Ateikite pas mane visi, kurie vargstate ir esate prislėgti: Aš jus atgaivinsiu. Melskime, kad atsidūrę varge ir skausme išgirstų šį Viešpaties kvietimą.

 

Melskime už nelaisvės, skurdo ir baimės slegiamus žmones; tegu Viešpaties malonės bei žmonių solidarumo stiprinami nepraranda vilties.

 

Jėzus guodė ir gydė ligonius; melskime, kad Dievas pripildytų mūsų širdis meile sergantiems, stokojantiems ir amžinybėn iškeliavusiems.

 

Kun.: Dieve, mūsų Tėve, Tu davei žmones, kurie rūpinasi mumis. Tu nori, kad ir mes padėtume kitiems. Suteik drąsos ir meilės, kad pajėgtume kitus mylėti kaip tu kiekvieną myli. Per Kristų mūsų Viešpatį. Amen.